Om os

Yvonne

Yvonne er udlært i en lille butik i Lundtoftegade hos Frisør Bjarne. Efter elevtiden kom hun til Søborg hos Roland på det nye Søborg torv. Hun var derefter kort tid i Nærum hos Modesaksen og derefter kom hun til Hellerup hos Sophie, men Søborg trak jo lidt så da der kom en mulighed for at komme tilbage til Søborg hos Frisør Bent flyttede hun tilbage. Yvonne startede hos Frisør Bent i oktober 1991 og 1. Jan. 1998. overtog hun butikken og ændrede navnet til Frisør Savannah.

Yvonne har i sine yngre dage deltaget i konkurrencer inden for frisørfaget men det kræver meget tid så nu helliger hun sig alle de dejlige kunder hun har, og tager på kurser flere gange om året både i ind- og udland.

Yvonne elsker sit fag og kan favne bredt så alle store som små kan få en super fin behandling og der bliver ikke gået på kompromis med noget. Ting tager tid og der bliver brugt god tid på at nå et godt resultat og kunden skal føle sig værdsat og glæde sig til at komme igen.

Rikke

Rikke er Udlært hos Salon Lyck på Amager og har derefter kørt rundt som vikar til forskellige frisører. Rikke har været en årrække hos Rainbow i Bagsværd inden hun begyndte som selvstændig mobil frisør.  I 2015 startede Rikke hos Frisør Savannah 3 – 4 dage om ugen og hun kører stadig ud som mobil frisør de dage hun ikke er i butikken.

Rikke kører bl.a. ud til plejehjem, institutioner for handikappede og i private hjem hvor beboerne ikke selv kan komme på gaden eller blot syntes det er nemmest for familien at frisøren kommer til dem.

Rikke er en dygtig frisør der går op i at kunderne får den bedste behandling.

Hun står på listen over de 10 bedste frisører til at klippe og håndtere børn og selvfølgelig klipper hun hele familien fra 2 til 100 år.