Frisør nær Dyssegård

Frisør Savannah er din lokale frisør nær Dyssegård! Du finder vores frisørsalon på Søborg Hovedgade 69, 2860 Søborg, kun 7 min fra Dyssegård.
Hvad end du står og mangler en klipning, en ny smuk hårfarve eller noget helt tredje, så er vi frisøren du skal gå til!

 BOOK EN TID ALLEREDE I DAG

FRISØR NÆR DYSSEGÅRD TIL DIN NÆSTE KLIPNING

At gå til frisøren er en af de helt store selvforkælelser. Her hos Frisør Savannah bestræber vi os på at du skal have en dejlig oplevelse fra du kommer til du går.
Læs mere om hvad vi kan tilbyde dig:

Vi vil altid gerne vejlede og rådgive dig til det bedste resultat. Vi har den nødvendige erfaring og følger med i de nyeste trends. Har du allerede et ønsket resultat tager vi altid udgangspunkt i dine ønsker.

FRISØR NÆR DYSSEGÅRD TIL DIN NÆSTE KLIPNING

Hos Frisør Savannah benytter vi os af en række udvalgte hårpleje- og stylingprodukter i den bedste kvalitet. Vi vil også hjertens gerne vejlede dig i vores produkter så du kan opnå det bedste resultat når du står derhjemme.
Vi elsker når vi kan forkæle vores kunder, hvad end du skal klippes, farves eller endda have en hovedbundsmassage i forbindelse med en kurbehandling.
Du er altid velkommen til at komme forbi vores frisørsalon, men vi har ofte travlt og anbefaler dig derfor altid at book tid på forhånd.

KONTAKT DIN FRISØR NÆR DYSSEGÅRD

På Søborg Hovedgade 69 finder du Frisør Savannah kun 7 min fra Dyssegård. Vidste du at du kan bestille tid til konsultation hos os? Læs mere om det her.
Har du spørgsmål er du altid velkommen til at ringe til os på tlf. +45 39 56 18 12. Du kan også book tid hos os herunder.

 BOOK TID HER