Permanente krøller

Lige nu er der mange der gerne vil have noget bevægelse i deres hår, og det kan vi hjælpe med. Små krøller, mellem krøller, store krøller, fald eller spiralkrøller, vi kan lave det, så det virker for dig.

Permanente krøller i langt eller kort hår? Det hedder jo, at man laver en permanent, men det betyder ikke at krøllerne er permanente, altså at de holder for evigt, de vokser ud sammen med håret så hvis dit hår er naturligt glat, bliver det selvfølgelig glat igen, når permanenten vokser ud.

Uanset hvilken type krøller du vælger, vil der altid være lidt arbejde i det for dig, og vi skal nok hjælpe dig med de rigtige pleje, styling og setting produkter, så det bliver optimalt for dit hår. Vi vejleder dig i hvordan dine nye krøller skal passes, så du bliver rigtig glad for dit nye look.

Ikke alt hår kan tåle at få lavet permanente krøller

Det er desværre ikke alle hår der kan klare en permanent. Hvis du er langhåret og måske har farve eller striber i, kan det være nødvendigt først at gøre håret klar til at modtage en permanent. Vi anbefaler, at man bestiller en Stand alone Olaplex behandling som genopbygger de ødelagte svovlbroer i håret, så dit hår kan blive stærkt nok til at tåle en permanent, og du skal pleje dit hår godt efterfølgende.

Det er os der afgør, om dit hår kan tåle at få krøller. Vi er ikke interesseret i at ødelægge dit hår, og hvis det er nødvendigt, skal håret også klippes til.

Bestil en tid på 39 56 18 12, eller skriv til ​mail@frisoer-savannah.dk

Du finder os her:
Lige midt i hjertet af Søborg på Søborg Hovedgade nr. 64

Hvem er vores kunder:
Vores kunder kommer fra stort set alle byer i hovedstadsområdet og lidt oppe nordfra. De er meget forskellige og i alle aldersgrupper.