Tips og råd

Hvorfor bruge hårolie?

Hvis du har tørt, mat, slidt eller krøllet hår, er det rigtig godt at bruge hårolie. Hårolie giver en masse fugt, og håret bliver meget nemmere at styre, og så beskytter det også håret.

Hvad er saltvands spray?

Det er et produkt der giver en masse hold til håret. Egentlig har det samme effekt, som hvis du har været ved stranden og ikke har vasket hår, efter du har været i vandet.

Hjælp jeg taber håret, hvad gør jeg?

Som regel er det kun forbigående, men det skal selvfølgelig tages alvorligt. Hvis du er kvinde og taber håret, kan det skyldes flere ting. Alle der har født ved, at det kan forekomme, men det de måske ikke ved, er, at man godt kan bremse den udvikling.

Skal man bruge hår kur?

Det korte svar er JA. Hvis du har tørt hår, krøller eller livløst hår, så gør det en verden til forskel. Der er 2 måder at gøre det på, du kan gøre det selv derhjemme, eller vi kan gøre det for dig. Vi tilbyder en hurtig kur der kun sidder i 5 min ved vasken, eller en mere dybdegående kur der er specielt blandet til dit hår der skal sidde i 15 min. eller vi kan lave en Olaplex kur der kan noget mere.

Hvad gør en Olaplex behandling?

Det er en intensiv behandling der effektivt forbinder hårets svovlbindinger (svovlbroer er hårets skelet). Teknologien virker på alle hårtyper og reparerer indefra og ud. Det beskytter dit hår og forhindrer, at det værdifulde keratin forsvinder. Håret vil have længere levetid og det bliver meget stærkere.

Hvad er tør shampoo?

Det er en spray der ”vasker” dit hår, uden det bliver vådt. Det opsuger fedtstoffet og får det til at se rent ud. Man brugte det meget for år tilbage, men så blev det lidt glemt – og nu er det populært igen og findes i mange varianter.

Hvad er en Urban Alchemy behandling?

Det er en skånsom afrensende behandling, vi laver i butikken. Det fjerner belægninger fra håret, og det er 100 % vegansk. Rester af hårprodukter og ophobede mineraler fjernes, og dit hår bliver smukt og blankt. Læs mere om det under fanen “Urban Alchemy”

______________________________________________________________________________________

Hos Frisør Savannah er vi klar med råd og vejledning til pleje og styling af dit hår. Vi lytter til dine behov.

Vi er professionelle frisører med den 4 årige uddannelse, og vi sætter dig i fokus. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten.

Vi tager på kurser flere gange om året, så vi er fuldt opdaterede på det der sker og tilpasser frisuren til dig. Vi kan altid blive bedre, og så synes vi det er sjovt.

Book en tid

39 56 18 12