Hårpleje

Vi byder vores hår meget hver dag, og det slider på det. Vi kan gøre meget for, at dit hår bliver sundt, stærkt og blankt.

Hvis dit hår enten er farvet, stribet, permanentet eller det hele på en gang, så kan det pludselig brænde helt sammen. Det kan godt være, at det føltes friskt nok inden lige den her sidste behandling, men det viser sig så, at det lige netop er den her sidste behandling ”der får glasset til at flyder over”, og nu er det helt brændt af.

Nu har vi jo fået Olaplex som er helt revolutionerende, og det eneste produkt der kan samle svovlbroerne og genopbygge håret igen. Det kan godt være der skal flere behandlinger til, før håret er reddet, men det kan lade sig gøre.

Vi vil jo helst, at det ikke kommer helt derud, så lad os tage en snak, hvor vi kan planlægge, hvad vi skal gøre fremover.

Hvis dit hår ”bare” er lidt tørt og trænger til at få genoprettet fugtbalancen, så kan vi lave en lækker hårkur (style primer fra Kms) i butikken som holder op til 7 uger (alt efter hvor tit du vasker hår), og så kan du selv vedligeholde den derhjemme.